Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Voertuigenzegening 2019 op 19 mei

Op zondag 19 mei houden we al weer voor de 18e keer de Voertuigenzegening aan de Kapel van Boshoven. We hopen ook dit jaar weer op een grote opkomst en goed weer.

Van 13.00 tot 15.00 uur kunt u langs komen voor de zegening, of dat nu met de auto, motor, paard, fiets, driewieler, skelter of te voet is maakt niet uit. De reiziger wordt middels de zegening behoed voor gevaar in het verkeer.

Zo hebben we al eens enkele biljartkeus gezegend, maar of de heren daardoor ook beter zijn gaan biljarten is ons niet bekend. Plezier met het biljarten hebben ze wel gehad. Zo kunt u tijdens de zegening ook weer Christoffels aanschaffen en genieten van alles wat er tijdens de zegening langskomt. Wij hopen op een grote deelname. Deelnemen is gratis, u mag een vrijwillige bijdrage doen in de offerblok, welke inhoud we gaan gebruiken voor de restauratie/herbouw van de Willibrordkapel 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.