OnsAlphenChaam.nl

Inloggen of inschrijven

Inschrijven, zo werkt hetInschrijven doe je via de knop inschrijven. Het inschrijfformulier loodst je door alles heen.

Optie 1: zonder Facebook: vul het formulier in.

De mogelijkheid Groep/Bedrijfsnaam is optioneel. 

Wil je meteen een pagina aanmaken voor je eigen bedrijf, organisatie of vereniging? Voer dan bij Groep/bedrijfsnaam de naam in.
Let op: vul dit alleen in als je bedrijf of organisatie nog niet bestaat op OnsAlphenChaam.nl. Als deze al bestaat kan de beheerder van jullie groepspagina jou toevoegen als lid.

Optie 2: Inschrijven met Facebook: log in op Facebook en ga daarna (terug) naar www.onsalphenchaam.nl. Klik op de knop 'Inschrijven'. Klik op de blauwe balk met het Facebook logo. Je ziet dat het inschrijfformulier dan veranderd. Je profielfoto van Facebook wordt hierdoor ook op OnsAlphenChaam.nl gebruikt. 

Thuisadres

Het buurtplatform werkt met adressen in Alphen-Chaam, dat kan je werkadres zijn als je niet in Alphen-Chaam woont. Vul de postcode en huisnummer in en controleer of het klopt.

Aanvullen persoonlijk profiel

Vul het formulier verder in en maak je profiel persoonlijk: voeg een foto van jezelf toe als die niet via Facebook meekomt en schrijf iets over jezelf.

Ben je een (zorg)professional bij een organisatie is een foto zeker gewenst, zo weten mensen met wie ze contact op nemen.

Uitbreiden groepspagina

In aanvang krijgen alle groepen een organisatie extra module. Het is daardoor mogelijk om een uitgebreider profiel of zelfs een website binnen onze site te maken. Heb je daarover vragen? Neem hiervoor contact met ons op via

Na aanmaken van een groep kun je deelnemers (die zich op onze website hebben aangemeld) toevoegen. Maar ook kan iemand zich zelf bij een groep uitnodigen om deel te nemen.

Daarnaast kun je meerdere mensen redacteur van je groep maken, zodat ook andere betrokkenen berichten kunnen plaatsen namens je groep.

Heb je na dit alles nog vragen, kijk dan eens op Veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.