Over Huub

Buurt pluspunten
Ik steek de weg over en ik zit in het bos, samen met mijn hond. Iedereen zegt je hier gedag of heeft tijd voor een praatje, en anderzijds is het hier heerlijk rustig.
Werk
Ik werk niet meer, maar was interieur architect met specialiteit horeca voor een grote Nederlandse brouwer. Daar heb ik veel cafés, restaurants, kantines etc. ontworpen, maar ook andere voorwerpen als een bierpomp, tafels etc. én veel foto’s gemaakt op studiereizen in het buitenland en de eigen ontwerpen. Tegenwoordig fotografeer ik vooral podium artiesten, toneel, theater, bands, muzikanten etc. én de fotografie voor Ons Alphen-Chaam. Ben nog niet gepensioneerd, en leef van mijn eigen vermogen.
Vrije tijd
Ook fotograferen, lange wandelingen maken met mijn hond, en koken voor vrienden. En daarna uiteraard gezellig eten en drinken. Tekenen is ook een hobby, en dat heeft geleid tot verrassende opdrachten. De laatste drie voorstellingen van het Chaams Cabaret, heb ik vorm gegeven, decor, kaarten en posters en flyers. Ook de hele fotografie heb ik voor het cabaret gedaan. Dat heeft o.a. geleid tot het maken van de banners van de Acht van Chaam, én het wieler tenue van de Acht van Chaam. Dat heeft dan weer geleid tot het maken van de laatste uitnodiging van de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Alphen-Chaam én iets waar ik erg trots op ben, het. mogen maken van het afscheidscadeau van inmiddels ex Burgermeester van Alphen Chaam, Joeri Minsens. Hoe leuk is dat?

Berichten van Huub