Over Huub

Buurt pluspunten
Ik steek de weg over en ik zit in het bos, samen met mijn hond. Iedereen zegt je hier gedag of heeft tijd voor een praatje, en anderzijds is het hier heerlijk rustig.
Vrije tijd
Ook fotograferen, lange wandelingen maken met mijn hond, en koken voor vrienden. En daarna uiteraard gezellig eten en drinken. Tekenen is ook een hobby, en dat heeft geleid tot verrassende opdrachten. De laatste drie voorstellingen van het Chaams Cabaret, heb ik vorm gegeven, decor, kaarten en posters en flyers. Ook de hele fotografie heb ik voor het cabaret gedaan. Dat heeft o.a. geleid tot het maken van de banners van de Acht van Chaam, én het wieler tenue van de Acht van Chaam. Dat heeft dan weer geleid tot het maken van de laatste uitnodiging van de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Alphen-Chaam én iets waar ik erg trots op ben, het. mogen maken van het afscheidscadeau van inmiddels ex Burgermeester van Alphen Chaam, Joeri Minsens en ex wethouder Ton Braspenning, Hoe leuk is dat? Voor mijn pensioen, vanaf 1 Dec. a.s., heb ik bedacht een nieuwe hobby te starten, Minitrix treintjes. Nooit heb ik een trein gehad en dit is het moment! Het leukste vind ik het maken van huisjes dus de scenery, boompjes maken, struiken etc. Heel erg leuk om te doen, heb weinig kennis m.b.t. de treintjes en alle elektronica, dus heb je tips geef ze aan me door, ik weet er echt nauwelijks iets van, maar het maken van huisjes etc. op schaal 1:160, daar geniet ik van! Fijne hobby voor in de koude wintermaanden!
Meer informatie
Geboren en getogen in Amsterdam, op mijn 17e naar Breda verhuisd, en tijdens mijn studie van 5 jaar, in Rotterdam doorgebracht. Inmiddels woon ik 50 jaar in. Noord Brabant, waarvan 12 jaar in Alphen Chaam. Mijn fotografie kun je bekijken op mijn website huubvanrheenen.nl

Berichten van Huub