Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Chantal van der Arend

Over Chantal

Buurt pluspunten

Mooie landelijke omgeving met bos, natuur en gezellig, leuke dorpen met goede restaurants, leuke winkels en veel toeristische recreatieve plekken om te ontdekken.

Werk

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als adviseur bij advies- en ingenieursbureau Movares. Daarnaast ben ik actief als bestuurder en adviseur marketingcommunicatie bij openluchttheater Het NatuurPodium.

Vrije tijd

Ben ik actief als bestuurslid bij Het NatuurPodium, ben geinteresseerd in cultuur vind het leuk om op pad te gaan en gezellig met vrienden te eten.

Meer informatie

Via deze site wil ik graag (culturele- en natuur-) verenigingen, scholen, kunstenaars, artiesten, ondernemers en personen die actief zijn met kunst, cultuur en leisure uitnodigen om verbinding te maken met openluchttheater Het NatuurPodium. Meer info op www.hetnatuurpodium.nl