Midden in de week van de duurzaamheid, op woensdag 13 en donderdag 14 november, houden wij een informatieavond over ons bedrijf en onze producten. Sinds wij in 2016 zijn gestart met het verkopen van ons eigen rundvlees, zijn wij steeds bewuster keuzes aan het maken in onze bedrijfsvoering. De wereld om ons heen veranderd, wat ons als boer nieuwe inzichten geeft over het houden van runderen en het produceren van eerlijk rundvlees. We boeren meer en meer met de natuur en daar komen mooie resultaten van!
Op deze avond willen we graag onze boerenvisie vertellen, op welke manier wij de knop om hebben moeten zetten om boer te kunnen blijven. Hoe wij met de juiste samenwerkingen met bijvoorbeeld Keurslagerij van Hest en Landgoed de Hoevens unieke producten kunnen maken. Maar ook wat er bij komt kijken voordat ons vlees verkocht kan worden. En natuurlijk ook wat ons bedrijf en onze producten zo uniek én duurzaam maakt! Bovendien hebben we met Ronald Rongen van Low Stress Stockmanship een externe spreker vastgelegd die werkelijk alles weet over het gedrag van koeien. Hij neemt jullie met smeuïge verhalen en beelden mee hoe dierenwelzijn zich vertaalt naar het omgaan met dieren.
Je wordt ontvangen met koffie/thee en een warm Lakenvelder worstenbroodje. Uiteraard zorgen wij ook voor lekkere hapjes tussendoor en een drankje na afloop. Aan het einde van de avond bieden we je graag de mogelijkheid een kijkje te nemen in onze boerderijwinkel.
We starten beide avonden om 19.30 uur en sluiten rond 22.00 uur af. Graag vooraf even aanmelden, want we hebben een beperkte capaciteit in onze veranda. Geef ook even door welke dag je voorkeur heeft, Woensdag zit al bij vol.
Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar
We hopen jullie te mogen ontvangen voor een zeer interessante en wellicht vernieuwende avond voor iedereen!