OnsAlphenChaam.nl

Inloggen of inschrijven

Een goed verhaal

  • 73 weergaven


Een goed verhaal.

 In de kerk leven en werken we vanuit het goede verhaal dat ons in de Bijbel wordt verteld: het verhaal van God en mensen. 

Deze verhalen nodigen ons uit om die te vertalen naar ons eigen leven. Hier en nu! De tijd dat een diaconie uitsluitend zorgde ‘voor de armen’ in de gemeenschap ligt ver achter ons. 

Anno 2019 is het pakket breder en dieper. Naast de aandacht in de eigen gemeenschap denken wij ook mee over de dorpsbelangen en ‘de vreemdelingen’ onder ons. 

Via Kerk in Actie nemen wij deel aan diaconale activiteiten in ons land en wereldwijd. Dit brede werkterrein is een aanleiding om een speciale zondag te organiseren en mensen te betrekken bij dit element van kerk-zijn.

 Zondag 6 oktober 2019 is iedereen welkom in de Ledevaertkerk te Chaam bij onze diaconale dienst om 10.00 uur. 

Uiteraard hebben wij het dan over ons werkterrein; het verhaal van God en mensen. Het interkerkelijk koor -Sparkling Voices- geeft met hun liederen een extra bijdrage aan deze dienst.

 Informatie over ons via: www.ledevaertkerk.nl en vervolgens klikken op Diaconie

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.