OnsAlphenChaam.nl

Inloggen of inschrijven

Contourennotitie RES West-Brabant

  • 43 weergaven


Het klimaat verandert. We zijn met steeds meer mensen, we wonen en werken door heel het land, er is minder natuur en meer stikstof en onze rivieren zijn kwetsbaar. Alle regio’s in Nederland maken nu plannen over hoe en waar ze energie kunnen besparen. Waar ze duurzame energie met zon en wind kunnen opwekken. En welke mogelijkheden er zijn voor het verwarmen van onze huizen zonder gas. 

Onze energie-ambities verwoorden we in de Regionale Energiestrategie (RES). Op dit moment is er een Contourennotitie RES West-Brabant. In deze Notitie geven de gezamenlijke overheden in de regio West-Brabant, waar onze gemeente deel van uitmaakt, de hoofdlijnen en bestuurlijke keuzes aan die we in de uiteindelijke RES willen gaan maken. 

Als we de RES vervolgens uitwerken naar gemeentelijk beleid, gaan we met onze inwoners daarover in gesprek. In Dagblad BN DeStem stond onlangs een toelichting op de Contourennotitie RES West-Brabant: klik hier voor deze toelichting


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.