Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Afwisselende activiteiten bij Effe Buurten AlphenOmdat het in oktober 75 jaar geleden is dat Alphen is bevrijd heeft Frans de Leeuw namens Heemkundekring Carel de Roy de film "Vrijgevochten" gemaakt in opdracht van Stadsarchief Breda, 17 en 18 september getoond. In deze film/documentaire komen o.a. Alphenaren Toon Meeuwsen, Gérard Hendrickx en Leo van Hees uitgebreid aan het woord.

Effe Aanschuiven in samenwerking met CC Den Heuvel was woensdag 25 september een groot succes. Met dank aan sponsor Plus van Eekelen en verschillende bezoekers welke pompoenen, tomaten, eieren, uien, bieslook uit eigen tuin meenamen om samen lekkere soepen en salades te kunnen maken. 

De volgende Effe Aanschuiven is 30 oktober. We beginnen dan rond 10 uur voor wie zin heeft de lunch voor te bereiden, zodat we om 11.45 uur gezellig samen kunnen eten. Ideeën voor de lunch, opgeven en betalen van 3,50 p.p. kan tot uiterlijk 23 oktober tijdens Effe Buurten.

Iedere woensdagochtend om 9.30 uur is er de mogelijkheid om vanaf Effe Buurten Alphen een leuke en afwisselende wandeling van ongeveer 1 uur te maken en daarna is het gezellig om ook met andere bezoekers koffie te drinken en te buurten.

Effe Buurten is iedere dinsdagmiddag van 13.00-16.00 uur en woensdagochtend van 9.00- 12.00 uur zowel in CC den Heuvel te Alphen als in het SKAC te Chaam.

Kom gerust eens binnenlopen, de koffie en thee staat gratis voor u klaar.


De gastvrouwen van Effe Buurten Alphen en Chaam heten u van harte welkom!


Deel dit bericht!

Reacties

Petra Broos
27 september 2019

Wij hebben er afgelopen woensdag erg van genoten om gezamenlijk de lunch te bereiden! Het was echt heel gezellig!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.