OnsAlphenChaam.nl

Inloggen of inschrijven

Time to update: Leren en Werken in de regio

  • 188 weergaven


Op woensdag 11 september is Leren en Werken Midden Brabant aanwezig bij de gemeente Alphen-Chaam voor iedereen die antwoorden zoekt op loopbaanvragen als:

  • Hoe neem ik regie over mijn eigen loopbaan?
  • Hoe krijg ik een beter beeld van wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan?
  • Hoe krijg ik meer inzicht in mijn ontwikkelmogelijkheden? 
  • Wat zijn mijn kansen op de arbeidsmarkt in Nederland maar ook in België? 

Beroepen veranderen steeds sneller. Je moet dus snel op veranderingen in spelen en jezelf blijven ontwikkelen. Op welke manieren kun je jezelf blijven ontwikkelen? Wat zijn de financiële mogelijkheden als je een studie wil volgen en betalen?

Leren en Werken Midden-Brabant en Eures Nederland verzorgen samen deze presentatie en samen onderzoek je wat de volgende stap is in jouw loopbaan. 

Deze bijeenkomst is bestemd voor alle inwoners van Alphen-Chaam: van 18 tot 65 jaar, werkend of werkzoekend. 

Leren en Werken en Eures ontvangen je graag in Gemeentekantoor Alphen op woensdag 11 september van 14.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden via Leren en Werken Midden-Brabant. Hier aanmelden


 De hele maand september staat in het teken van Leren en Werken.

Onder het moto “Time to update” zet Leren en Werken Midden-Brabant diverse evenementen op de agenda. Op de website is het totale regionale programma te vinden. 

 

Wat is Leren en Werken Midden-Brabant?

Wij zijn een regionale samenwerkingsverband tussen de partijen die in de regio betrokken zijn bij leren en werken: onderwijsinstellingen, gemeenten, UWV, SBB en bedrijfsleven. Het is een fysiek adviespunt voor inwoners (werkend en werkzoekend) en het MKB (strategisch personeelsbeleid).

 

Het hele jaar door is Leren en Werken Midden Brabant een deskundige sparringpartner voor werkgevers in de regio die vragen hebben rondom scholing en duurzame inzetbaarheid van personeel. Daarnaast is de dienstverlening er ook voor iedereen met scholings- en loopbaanvragen: werkzoekenden met en zonder uitkering, werknemers, scholieren en studenten. De maand september wordt aangegrepen om meer aandacht te schenken aan de activiteiten en diensten die de Leerwerkloketten het hele jaar door bieden.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.