Bijeenkomst 'leden werven en je vereniging als merk'

Cultuurplaats

  • 252 weergaven

Details

Dinsdag 11 oktober 2022 van 19:00 tot 21:30 uur
Afgelopen
Heuvelstraat 5, Alphen

Dinsdagavond 11 oktober organiseert Stichting Cultuurplaats in CC den Heuvel in Alphen een leerzame bijeenkomst voor het culturele veld met als thema: 'leden werven en je vereniging als merk'.

Veel verenigingen, stichtingen en informele groepen uit het culturele veld lopen hier tegenaan: 'Hoe krijgen we meer leden?' Die vraag is tweeledig. Want wat straal je uit als vereniging? Spreekt dat je doelgroep aan? Wie is dan precies jouw doelgroep? Wat zoeken zij? En hoe kun je ze 'verleiden'?

Tijdens deze interactieve bijeenkomst over dit thema in CC den Heuvel in Alphen zal Saskia Dellevoet (Art-Fact, Tilburg) hier meer over vertellen en actief aan de slag gaan met de deelnemers die met bovengenoemde vragen worstelen. Er zullen wellicht ook 'open deuren' voorbij komen, maar soms is dat ook van belang, omdat we die niet (meer) op ons netvlies hebben.

Om op maat tips te kunnen geven, checkt Saskia Dellevoet vooraf de websites van de deelnemende organisaties. Hiervoor is het van belang dat bestuursleden of coördinatoren van culturele verenigingen, stichtingen en informele groepen vooraf aanmelden en hun website doorgeven.

Programma:
Inloop met koffie/thee: 19.00 uur
Start: 19.30 uur
Einde: 21.30 uur

Vooraf aanmelden
Aanmelden voor deze avond kan tot uiterlijk 6 oktober 2022 door een e-mail te sturen naar .
Vermeld in de mail de naam van de deelnemer(s) en het webadres (url) van de organisatie waarvoor u deelneemt.

Over de organisator

Cultuurplaats
Stichting Cultuurplaats vervult in Alphen-Chaam de regierol (zonder macht) om samen met het lokale culturele veld een jaarkalender en mee...... Lees meer