Details

Dinsdag 9 augustus 2022 tussen 12:30 en 18:30
Afgelopen
Dorpsstraat 44, Chaam

Dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 augustus 2022 wordt de zesde Chaamse Fietsvierdaagse gereden. Een kleinschalig fietsevenement met vier dagen fietsen in de regio voor maximaal 250 deelnemers. Per dag kiest u voor een route van 25 of 35 kilometer. Alle routes starten en eindigen bij Het Chaamsche Wapen, waar gestart kan worden tussen 12:30 en 18:30 uur. De uitgezette routes zijn van pijlen voorzien en ook te fietsen via de fietsknooppunten.

Leuker genieten van rust en ruimte in Chaam en omgeving, op je gemak vier dagen fietsen, gezellige mensen ontmoeten, gezond bewegen en even niet met de rest van de wereld bezig zijn, maar gewoon vier dagen genieten op de fiets.

Voorinschrijving is niet mogelijk. Op de eerste fietsdag koop je voor vertrek bij het startbureau een vierdagen- of dagkaart. De vierdagenkaart kost € 10,00, een dagkaart € 3,00.

Over de organisator

Chaamse Fietsvierdaagse
Samen met Het Chaamsche Wapen organiseert OKK/ 'Trefpunt de jaarlijkse Chaamse fietsvierdaagse. Een kleinschalig fietsevenement voor maxi...... Lees meer