Binnenstebuiten, open huis expositie bij De Nieuwkomers

  • 179 weergaven

Details

Zaterdag 14 mei 2022 van 11:00 tot 18:00 uur
Afgelopen
Baarleseweg 52A
Chaam, Nederland

Wij zijn De Nieuwkomers, een kunstcollectief gevestigd in het buitengebied van Chaam (Noord-Brabant). Als collectief proberen we samen met anderen vorm te geven aan alternatieve manieren van leven. Dit doen we met kunstenaars maar ook met ecologen, economen, beleidsmakers, kinderen, filosofen, dromers en andere geïnteresseerden. Op 14 en 15 mei organiseren wij een open huis expositie rondom het thema 'kunst en natuur'. Bij deze willen we je daar van harte voor uitnodigen. Er zal van alles te zien, te doen, te horen en te proeven zijn. Houd vooral onze instagram of website in de gaten voor de laatste updates.
 

Te zien en te doen

Middels deze expositie zullen we ons als collectief voorstellen aan de omgeving. Er zal werk te zien zijn van onszelf maar ook van de kunstenaars waarmee we in de afgelopen twee jaar hebben samen gewerkt. Daarnaast zullen er lokale lekkernijen te proeven zijn en kun je luisteren naar inspirerende gesprekken tijdens de opnames van onze 'PotKas'. Ook kun je zelf aan de slag want er zullen verschillende culturele activiteiten worden georganiseerd.

 

Praktisch

Adres: Baarleseweg 52A, Chaam.

Datum en tijd: 14 en 15 mei van 11:00 uur tot 18:00 uur.

Officiële opening: zaterdag 14 mei om 16:00 uur.

Kosten: vrijwillige bijdrage.

Email:

 

We hopen je te ontmoeten op 14 en 15 mei!

Hartelijke groet,

De Nieuwkomers

Bente de Bruin, Zoë Sluijs en Joy Heijnen

Over de organisator

De Nieuwkomers
Wij zijn Bente, Joy en Zoë en samen vormen wij het kunstcollectief "De Nieuwkomers". Sinds de zomer 2021 hebben we ons gevestigd in een oude boerderij in Chaam. ... Lees meer