Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Zaterdag 9 november Wrestling show voor jong en oud 

 

 

 

Amerikaans Worstelen in Brabant met Superslam Wrestling Action.

 

Zaterdag 9 november 2019

Aanvang 19:00 uur

vanaf 10,00 euro

 

In Nederland brengt Dutch Pro Wrestling (DPW), de soap met spierballen, genaamd Pro-Wrestling, ook wel in volksmond Amerikaans show worstelen genoemd.

Gespierde giganten, acrobatische lichtgewichten, the good guys tegen the bad guys in leuke wedstrijden vol spanning, humor, verrassingen en spectaculaire actie.

 

Wereldwijd kijken miljoenen mensen wekelijks naar Pro-Wrestling. Met bekende worstelsterren, zoals Hulk Hogan, The Rock Dwayne Johnson, John Cena en Rey Mysterio is Pro-Wrestling door de jaren heen, razend populair geworden.  

Bij Dutch Pro Wrestling kunt u nu ook genieten van dit live spektakel dat Pro-Wrestling heet. DPW geeft namelijk meerdere shows per jaar en was ook te zien in televisieprogramma’s zoals Utopia, de Wereld van Beau en Man Bijt Hond.

 

Voor het eerst, op zaterdag 9 november aanstaande, komt Dutch Pro Wrestling naar Brabant!  En zal Cultureel Centrum Den Heuvel veranderen in een worstelarena, als de worstelgladiatoren van Nederland binnen stormen en Alphen op zijn kop gaan zetten, met het betere gooi en smijtwerk. 

Laat u verbazen en meeslepen in een strijd tussen goed en kwaad, als de worstelaars gaan bepalen wie er met de Nederlandse Titel naar huis gaat!

 

Omdat het publiek de favorieten kan toejuichen en de spelregel brekende worstelaars mag uitjouwen, is het publiek een belangrijk onderdeel van de show. Hoe meer geluid u in het publiek maakt, hoe meer interactie u met de worstelaars heeft.

Maar pas op, als u op de eerste rij zit, kunt u zomaar ineens midden in de actie verzeild raken!

 

Tweevoudig kampioen en publiekslieveling, Max Damon, zal de worstelring betreden. Amsterdams heethoofd, Nick Lux, het gemaskerde duo Los Ballos Colossos en de wrestling-rockstar, Axl Star, zijn een aantal klinkende namen die in actie zullen komen. En natuurlijk mag ook de lokale favoriet Johnny Evers, die bekend staat als de Beer uit Brabant, niet ontbreken op dit evenement!

 

Een avondje Dutch Pro Wrestling, neemt u mee van de ene verbazing in de andere. Live een Pro-Wrestling show beleven is een unieke avond uit voor alle leeftijden, dus zeker voor families, kinderen, vrienden en natuurlijk worstelfans

 

Kom een gezellige avond beleven bij DPW Superslam Wrestling Action!

 

Het adres van Den Heuvel is Heuvelstraat 5, 5131AP, Alphen in Noord Brabant.

U kunt hier gratis parkeren en er is een prima bar voor een hapje en een drankje.

 

Kaarten zijn vanaf 10 euro in de voorverkoop via www.dutchprowrestling.nl/shop en via de website van Den Heuvelhttps://www.denheuvel.org/

Kinderen tot 14 jaar slechts 5 euro!

Aan de deur zijn de kaarten 12,50 euro, mits beschikbaar.

Meer informatie via www.dutchprowrestling.nl

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.