Welkom met Kerst

  • 329 weergaven

Details

Maandag 26 december 2016 van 12:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Boshoven 29
Alphen, Nederland

Kerstfeest, met wie ga ik dat vieren?

Bijna iedereen is deze dagen bezig met het voorbereiden van een kerstbrunch of kerstdiner samen met familieen vrienden. Hoe is dat bij U? Misschien ziet u juist op tegen deze kerst dagen. 

Wordt u ergens verwacht  bij een kerstbrunch of kerstdiner?

Het kan ook zijn dat een beetje extra met de kerst net even te duur is. Een derde van de mensen in onze maatschappij is alleen met kerstmis. Het komt overal voor; bij  man, vrouw, arm of rijk. Iedereen kan in die situatie komen, door welke omstandigheden dan ook.

Is dat bij U ook zo? Welkom met Kerst heeft voor U een lichtpuntje! 

De protestantse Gemeente Chaam organiseert samen met Caritas Alphen en Ulicoten; 'Welkom met Kerst'. Dit is een feestelijke ontmoeting op 2e Kerstdag in cultureel centrum 'den Heuvel' in Alphen. Deze feestmiddag is gratis en er wordt een heerlijk diner aangeboden. Dit diner zal feestelijk zijn, en de bijeenkomst een gezellig samenzijn.

Er zijn maximaal 100 zitplaatsen. Is dit iets voor U of kent u iemand? Aanmelden is eenvoudig: Dit kan telefonisch op nummer 0161-785 188 of 06-339 44 709. Het kan ook via email: .

Aanmelden kan tot zaterdag 18 december. We noteren ugraag. Vermeld bij uw aanmelding svp Uw naam, adres, woonplaats entelefoonnummer. Het is mogelijk om gebruik te maken van vrijwilligers die u komen ophalen en weer thuis brengen. Geef svp bij uw opgave aanof u dit nodig heeft. 

Over de organisator

Hugo Roelands
Alphenaar geboren en getogen op boshoven geïnteresseerd in duurzaamheid, sociaal welzijn cultuur en muziek... Lees meer