Details
BIO PROEFLOKAAL
4 of 5-GANGENDINER
DONDERDAG 29 FEBRUARI 2024
Landgoed Luchtenburg Ulvenhout
Deze bijzondere editie van het Bio Proeflokaal wil je niet missen. De chefs van het Bredase restaurant Salon de Provence doen namelijk een take-over op donderdag 29 februari. Salon de Provence staat voor fine-dining en bourgondisch genieten in een huiselijke gezelligheid en nu kun je dat komen beleven op Landgoed Luchtenburg. Bekijk het menu en reserveer!
www.bioproeflokaal.nl/29-februari-salondeprovence/
MENU
Shiitake yakatori
Kastanje, Texels oud, vlierbes
*
Bietworst
stoofpeer, knolselderij, zuurkoolsaus
*
Winter truffel
tortellini, artisjok, witte ponzu saus
*
Zeeuwse Mosselen (optioneel + € 10,00)
kerrie, komkommer, dille, granny smith
*
Aardpeer
aardpeer, schorseneren, pruim, koffie
*
Bramen
taggiasche olijf, vijgenblad olie, ayran melk ijs