Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

OnsAlphenChaamVerbinders
5 februari 2019

Verdiepingsavond ´OnsAlphenChaam´

Lokale bekendheid, meer lokale klanten, nieuwe vrijwilligers, uw aanbiedingen lokaal onder de aandacht, uw activiteiten kenbaar maken?

Bent u ondernemer of bestuurder van een vereniging en wilt u lokale bekendheid, meer lokale klanten, nieuwe vrijwilligers, uw aanbiedingen lokaal onder de aandacht, uw activiteiten kenbaar maken?

Kom dan naar een van de verdiepingsavonden op dinsdag 12 februari in ‘Het ChaamscheWapen’ in Chaam of op maandag 25 februari in het Gemeentekantoor in Alphen.

Deze bijeenkomsten zijn een vervolg op de bijeenkomsten die wij hebben georganiseerd op 9 en 16 april 2018 voor ondernemers en bestuurders. Ook indien u niet heeft deelgenomen aan een van deze avonden kunt u aansluiten bij de verdiepingsbijeenkomst. Mocht U nog geen gebruik maken van 'OnsAlphenChaam' ook dan kunt u aansluiten. 

We gaan dieper in op wat ‘OnsAlphenChaam’ voor u als ondernemer of bestuurder van een vereniging aan mogelijkheden heeft. Dit in combinatie met wat u lokaal graag wilt bereiken. Het is een praktische en interactieve bijeenkomst. Waar we ons bijvoorbeeld met onderstaande vragen zullen gaan bezighouden:

- Hoe kan ik zichtbaar zijn voor lokale klanten/vrijwilligers?

- Hoe kan ik ´OnsAlphenChaam ´ inzetten om mijn lokale bedrijfs/verenigings doelen te bereiken?

- Hoe maak ik lokaal mijn aanbod zichtbaar? 

In 4 workshops kunt u daar zelf mee aan de slag en krijgt u daarbij uitleg en hulp van de Verbinders van ‘OnsAlphenChaam’. Breng daarom een laptop mee, digitaal beeldmateriaal en tekst die u deze avond kunt gebruiken. De inloop is vanaf 19.15h, we starten vanaf 19.30h en rond 21.30h sluiten we de avond af.

Workshop 1. Bedrijfspagina maken

Workshop 2. Bedrijfspagina uitbreiden 

Workshop 3. Nieuwsberichten plaatsen j en activiteiten onder de aandacht brengen

Workshop 4. Aanbiedingen en acties plaatsen en andere extra mogelijkheden

Meld u aan voor een van deze verdiepingsavonden en maak kennis met de voordelen van ‘OnsAlphenChaam’!

Aanmelden: Graag vóór 8 februari als u in Chaam wilt meedoen en vóór 22 februari als u in Alphen wilt meedoen. 

Hoe: per mail: info@onsalphenchaam.nl 

Vermeld bij uw aanmelding aan welke workshop u wilt deelnemen en met hoeveel personen u komt.

Wij zien u graag 12 of 25 februari!!

De Verbinders van ‘OnsAlphenChaam’

Deel dit bericht!

Reacties

Monique de Bondt
9 februari 2019

Ook als u niet van tevoren heeft aangemeld, omdat u misschien pas op het laatste moment weet of u mee kunt doen,bent u natuurlijk van harte welkom.