Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Muziekvereniging Vlijt en Volharding Alphen
3 april 2019

TUINCONCERT De Kloostertuin

Slagtime en de Slagwerkgroep van Vlijt en Volharding Alphen laten u op een nieuwe manier kennismaken met hun activiteiten en repertoire. Dit gaat gebeuren op zondag 14 april a.s. Ditmaal wordt er een TUINCONCERT verzorgd op het Tuinterras  bij Grand Café & Restaurant ‘De Kloostertuin’, Heuvelstraat 3, in Alphen. 

Het optreden vindt plaats in de ommuurde binnentuin met daarin een heerlijk (verwarmd) terras. Er zijn ook speel attributen voor kinderen. Mocht het wat kouder zijn dan kunnen er heaters geplaatst worden en er zijn warme plaids beschikbaar.

Een leuke alternatieve locatie om een concertuitvoering te verzorgen. Een uitvoering met melodisch-en ritmisch slagwerk. Dit wordt verzorgd door de 6 jeugdleden van Slagtime, leerlingen in opleiding. Ook spelen zij samen met de Slagwerkgroep. Beide groepen staan onder leiding van instructeur-dirigent Geert-Jan van Hest. Het programma start om 15.00 uur. U bent van harte welkom om dit evenement mee te maken in een gezellige ambiance.