OnsAlphenChaam.nl

Inloggen of inschrijven

Samen muziek maken!

  • 160 weergaven

De opleidingsorkesten van muziekvereniging Olto uit Loenen (Gelderland) en muziekvereniging Vlijt & Volharding uit Alphen  geven op zondagmiddag 15 maart a.s. samen een concertje.  

 

Waarom nou net deze 2 muziekverenigingen?

Tomas Severijns verhuisde een aantal jaar geleden vanuit Alphen naar Apeldoorn.

Hij speelde tot die tijd heel enthousiast saxofoon bij muziekvereniging Vlijt & Volharding in Alphen.

Deze hobby zette hij voort bij muziekvereniging Olto in Loenen, vlakbij zijn nieuwe woonplaats Apeldoorn.  Ondertussen bleef hij contact houden met zijn vriend, Piet Vromans, slagwerker van muziekvereniging Vlijt & Volharding.

 

Zo kwam het dat hij in januari 2019 kwam luisteren naar ons nieuwjaarsconcert en werd het idee geboren om eens samen muziek te gaan maken. Datums werden geprikt.

Olto zocht een slaapplek, want zij maken er meteen een muziekweekend van, en Vlijt & Volharding zocht mee. Samen bedachten ze een programma voor de zondag repetitie.

 

Op zondag 15 maart gaan beide orkesten voor het eerst samen repeteren, en natuurlijk is er ook tijd voor de  muzikanten om elkaar wat beter te leren kennen tijdens een leuke gezamenlijke activiteit.

Aan het einde van de middag laten zij horen en zien hoe leuk het is om samen muziek te maken.

 

U komt toch ook luisteren en genieten!

We zien u graag op zondagmiddag 15 maart a.s. in C.C. Den Heuvel.

Tussen 15:30 en 16:30 uur zullen de opleidingsorkesten van beide verenigingen laten zien hoe leuk het is om samen muziek te maken.  U bent van harte welkom om te komen luisteren en genieten.

De toegang is helemaal gratis, de zaal is geopend vanaf 15:00 uur.

 

Muzikale groeten van muziekvereniging Olto Loenen en muziekvereniging Vlijt & Volharding Alphen .

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.