OnsAlphenChaam.nl

Inloggen of inschrijven

Oproep voor uitlenen mooie kerststallen of kerstgroepen.

Al weer voor het 23e jaar zal in de Willibrorduskerk in Alphen een uitgebreide kerststallenexpositie worden gehouden en zoals in de afgelopen jaren zullen een groot aantal groepen worden getoond afkomstig van Jo en Maria Smits uit Weurt. Zij hebben een verzameling van ca. 1200 stuks en dus lukt het hun nog steeds om nog niet eerder in Alphen getoonde groepen uit te lenen.

Hiernaast wil de werkgroep  ook dit jaar een oproep doen om kerststallen, beelden, doeken of schilderijen voor de kerstperiode te leen te geven om er veel meer mensen van te laten genieten.   Wij zullen ze een mooi en veilig plekje geven in de kerk.

U kunt ze inleveren op zondag 8 december  of op maandag 9 december van 10 tot 12 uur in de kerk.

Als U niet in de gelegenheid bent om de bezittingen zelf te brengen dan behoeft dat geen probleem te zijn: een telefoontje naar Berry Rops ( 0611741743 of 0135082669 ) en we zorgen dat het kan worden opgehaald.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.