Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Nathalie Pagie in de Bieb op 20 juni.

Thrillerschrijfster Nathalie Pagie op 20 juni in de bieb in Chaam

 

Juni is weer de Maand van het Spannende Boek!! Ook in de Chaamse bieb!

 

De Maand van het Spannende boek kan ook in de bibliotheek  Alphen Chaam niet ongemerkt voorbijgaan. In de bibliotheek brengt de boekencommissie een aantal bekende en minder bekende, maar daarom niet minder spannende thrillers  onder de aandacht van de lezers.

 

Maar er is meer…. Op donderdag 20 juni  is thrillerschrijfster Nathalie Pagie te gast in de bibliotheek in Chaam. Nathalie heeft inmiddels in de groep van thrillerschrijvers een mooie plaats ingenomen.

 

Haar “moordcarrière” begon in 2013 met “De Toneelclub”. Na haar 2e thriller “De Campus” begon ze een serie met het journalistenduo Tara en Diego als vaste hoofdpersonen. “Paradijsvogels”, “Casa Familia” en “Rio Grande” werden grote bestsellers en met “Casa Familia” won ze in 2017 de Thrilzone Award voor Beste Nederlandse thriller. Die won ze een jaar later nogmaals, dit keer voor de standalone “Ijsengel”. In april 2019  is “De Trip” verschenen, het 4e deel in de Tara & Diego-reeks.

 

Nathalie schrijft thrillers met vaart. Met vlotte pen loodst ze de lezer door haar adembenemende verhalen heen. De avonturen spelen zich af op locaties die Nathalie zelf goed kent. Naast schrijven is reizen dan ook één van haar passies. Zij woont met haar gezin in Breda.

 

Schrijven is een vak dat ik met hart en ziel uitoefen. Elk boek is als een reis. De bestemming staat vast, maar hoe ik er kom weet ik niet en mijn reisgenoten leer ik gaandeweg pas kennen. Ik stap in en laat me graag verrassen en hoop dat de lezer dat na mij ook doet, met minstens evenveel plezier. (Nathalie Pagie)

 

Nathalie Pagie komt dus naar Chaam. Frans A. Brocatus, dichter/ schrijver en al jaren betrokken bij het wel en wee van de bieb, zal haar interviewen over het schrijven, haar boeken en met name over haar laatste thriller “De trip”.

 

Alle tekenen wijzen er op dat het weer een interessante en boeiende avond   gaat worden. Iedereen is welkom. De toegang is gratis, er is een gepaste boekenstand van Bruna Baarle Nassau, er zijn voldoende zitplaatsen voorzien en tijdens de pauze kan er even stoom afgeblazen worden.

 

De deuren van de bieb gaan open om 19.30 u. Het interview begint om 20 u., om 21 u. is er een kleine pauze. Hierna zal de schrijfster nog wat voorlezen, is er gelegenheid tot het stellen van vragen en zal zij graag haar boeken voor u signeren. Rond 22 u. willen we afsluiten maar dan is er nog wel wat tijd om iets te drinken en na te babbelen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.