Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Muziekvereniging Vlijt en Volharding Alphen
8 oktober 2018

Muzikale Rondwandeling door de Efteling: Speciaal concert in CCDH Vlijt en Volharding

Op vrijdag 26 oktober en zondag 28 oktober organiseert Harmonie Vlijt & Volharding een unieke muzikale rondwandeling door het grootste attractiepark van Nederland, de Efteling. Het concert wordt uitgevoerd in de grote zaal van CC Den Heuvel in Alphen. De onvergetelijke melodieën van het harmonieorkest wordt ondersteund door filmbeelden van weleer en een aantal elfjes, carnaval-festival klantjes en andere bekende personages uit de Efteling.

Uiteraard kent vrijwel iedereen de beroemde attracties van de Efteling. Denk bijvoorbeeld aan de evergreens uit het Sprookjesbos. De muzikale rondwandeling zou echter geen rondwandeling zijn, als niet ook thema’s als het Carnaval Festival, Ezeltje Strekje, het Spookslot, het Land van Laaf, de Indische Waterlelies en andere bezienswaardigheden aan bod zouden komen. De 2 x 45 minuten durende compositie van Mari van Gils stipt facetten aan uit de Efteling en verschaft de luisteraar een compleet beeld in een boeiende medley van geliefde melodieën. En niet alleen het oor komt aan bod tijdens het concert. Op een groot scherm verschijnen parallel aan de muziek tevens de beelden uit het fameuze park in Kaatsheuvel.

De ‘Rondwandeling door de Efteling’ is een muzikale happening die jong en oud aan de stoel zal kluisteren. Voor volwassenen haalt het concert dierbare herinneringen op uit vervlogen tijden en de jeugd zal verrast worden met herkenbare klanken en beelden uit het fameuze attractiepark. Kortom: op vrijdagavond 26 oktober en zondagmiddag 28 oktober is de grote zaal van CC Den Heuvel één droomvlucht met een mooi verhaal, prachtige muziek en tot de verbeelding sprekende films. Mis het niet!

Toegangskaarten á € 7,00 p.p. verkrijgbaar bij Plus Van Eekelen, Slagerij Laurijssen en op vrijdagavond vanaf  21.00 uur bij CC Den Heuvel.