OnsAlphenChaam.nl

Inloggen of inschrijven

Kermismatinee 2019 Vlijt en Volharding Alphen

  • 99 weergaven

Muziekvereniging Vlijt en Volharding gaat haar kermismatinee verzorgen. Het kermisconcert wordt gehouden op het kermisplein. De autoscooter-stand ofwel botsauto-baan is de plaats waar de muzikanten staan of zitten en het publiek er rondom! De jeugdafdelingen van V.&.V. laten zich zien en horen. Kermismatinee zondag 22 september a.s.  

Zondag 22 september verwachten wij het publiek tegen 12.30 uur. Dan starten we ons kermisconcert 2019. Dit keer een speciaal concert met het accent op de jeugdafdelingen van onze vereniging. Het is in 2019 precies 50 jaar geleden dat de opleiding van muzikanten, op professionele basis is gestart. Sindsdien zijn er vele muzikanten opgeleid binnen onze vereniging. Uiteraard verschillende leden die nu in het groot-harmonieorkest zitten. Ook menigeen die gestart is met een opleiding maar helaas de vereniging weer heeft verlaten. Zo gaat dat met het opleiden van muzikanten bij een vereniging. Ook bij V.&.V. Toch zijn we trots op onze opleiding want in al die jaren heeft de vereniging een eigen opleiding met goede leraren! Dat werpt zijn vruchten af: 4 jeugd-opleidings onderdelen binnen V.&.V. Elders in Ons Weekblad treft u een artikel over de muziekopleiding bij onze vereniging.

 Dit kermismatinee wordt dan ook verzorgd door onze jeugdafdelingen; Slagtime, Bandtime, Slagwerkgroep en Opleidingsorkest. O.l.v. Geert-Jan van Hest zullen Slagtime en Slagwerkgroep zich als onze ritmische muzikanten van zich laten horen. Zij doen dit puur ritmisch maar ook melodisch. Ook spelen Bandtime en Opleidingsorkest o.l.v. Djuri den Tuinder hun programma van het kermisconcert om in stemming te komen voor de zondagmiddag-kermis. 

 Er worden banken en staan-tafels neergezet zodat het publiek gezellig rondom het orkest kan plaatsnemen. Een klapstoeltje of tuinstoeltje mag u ook meebrengen, dan zit u misschien nog comfortabeler. Wij hopen velen te mogen ontmoeten bij ons traditionele kermismatinee. 

 Wanneer er écht slechte weersomstandigheden zijn, gaat het concert op het kermisterrein NIET door. U hoort dan een afkondiging op Radio Optimaal.
Graag tot ziens bij deze muzikale activiteit van Muziekvereniging Vlijt en Volharding Alphen!
Zondag 22 september, kermisterrein Alphen, 12.30 uur!!

Dit bericht is gebaseerd op content die mogelijk is verwijderd.
Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.