Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Willibrordusschool Alphen
31 januari 2019

Informatieavond nieuwe kleuters Willibrordusschool Alphen

Aan het begin van elk jaar attenderen wij u er op dat er een informatieavond komt voor ouders van (mogelijke) nieuwe leerlingen voor onze school. Woensdagavond 27 februari vindt deze jaarlijkse bijeenkomst plaats op de Willibrordusschool, Van Gaverenlaan 10a in Alphen. Heeft u een kind dat binnenkort gaat starten op de basisschool of wilt u alvast kennismaken met de manier van werken op onze school, dan bent u van harte welkom. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ± 21.00 uur.  We stellen het op prijs als u zich voor deze informatieavond wilt aanmelden. Dit kan door een mailbericht te sturen aan:  mariandejong@hetgroenelint.nl .
 Mocht u mensen in uw omgeving kennen met kinderen die nog niet ingeschreven zijn, geef dan bovenstaande informatie gerust aan hen door a.u.b. Dank je wel.

Namens directie Willibrordusschool Alphen.