OnsAlphenChaam.nl

Inloggen of inschrijven

Infoavond Herenboerij Goedentijd

  • 277 weergaven

De laatste maanden is er hard gewerkt om Herenboerderij Goedentijd in 2020 te starten. Het minimum aantal leden is gehaald maar de coöperatie kan nog leden gebruiken. Tijdens deze informatieavond vertellen de initiatiefnemers je graag over het concept Herenboeren en over de stappen die zijn gezet voor een eigen Herenboerderij in Alphen.


Een Herenboerderij is een kleinschalige coöperatie in eigendom van 150 tot 200 huishoudens. Samen bepalen ze wat ze willen eten. De boer - in dienst van de coöperatie - verbouwt voor hen diverse groente, fruit, aardappelen en verzorgt de dieren voor vlees, vleeswaren en eieren. Wekelijks halen de leden hun producten op, vers van het land..


Interesse in duurzaam en lokaal geproduceerd voedsel? Kom dan dinsdagavond 21 januari naar Cultureel Centrum Den Heuvel, Heuvelstraat 5, 5131 AP Alphen.

Inloop vanaf 19.45 uur,  aanvang om 20.00 uur en de avond duurt tot 21.30 uur.

Meer informatie kun je alvast vinden op www.hartvanbrabant.herenboeren.nl, www.herenboeren.nl en op Facebook @herenboerenhartvanbrabant.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.