OnsAlphenChaam.nl

Inloggen of inschrijven

GBSV Chaam hoort graag uw mening

  • 161 weergaven

Informatieavond
CHAAM – Om ouders van (toekomstige) basisschoolleerlingen, gebruikers van het Taxandria-gebouw en ieder ander die zich betrokken voelt te informeren over de plannen van de gemeente een nieuwe onderwijslocatie te ontwikkelen, organiseert GBSV Chaam een bijeenkomst. Dit doen zij op woensdag 19 februari a.s. om 20.00 uur in het SKAC in Chaam. Het wordt een informatieve avond waarbij zij geïnteresseerden willen informeren over het besluitvormingsproces en de visie van verschillende belanghebbenden. Iedereen is welkom!

Unilocatie onderwijs
De gemeente Alphen-Chaam ontwikkelt een plan om beide basisscholen in Chaam onder te brengen in een nieuw te bouwen Integraal Kind Centrum (samen met een gymzaal en diverse andere (kind)functies). De scholen en kinderopvangorganisaties hebben samen een visie opgesteld waarin zij hun ambities voor de toekomst kenbaar maken. Deze Strategische agenda onderwijs & kinderopvang Alphen-Chaam is 6 februari jl. besproken in de gemeenteraad. De daadwerkelijke locatiekeuze wordt op een later moment gemaakt. Om alle belangen in beeld te brengen en deze goed af te wegen wil GBSV Chaam graag weten hoe o.a. gebruikers van de huidige gebouwen – ouders, kinderen en maatschappelijke partners – denken over dit onderwerp; wat zijn volgens u de belangrijkste criteria bij het kiezen van een locatie? Waar moeten we rekening mee houden? Hoe zou het onderwijs er in de toekomst uit moeten zien?
 

Informeren en meningen ophalen
GBSV Chaam wil u deze avond meenemen in de visie van de partners in onderwijs en kinderopvang; basisscholen de Driesprong en het Beekdal, Puur kinderopvang en Kober kinderopvang. De aanwezige stakeholders zullen, indien nodig, zaken verduidelijken en waar mogelijk vragen beantwoorden. Ook nodigen zij maatschappelijke partners uit deze avond aanwezig te zijn. En uiteraard willen zij graag weten wat u ervan vindt; de huidige en toekomstige gebruikers. Uw mening en ideeën zullen op een interactieve manier inventariseren. Vergeet uw telefoon dus niet mee te nemen.

Wanneer 
Woensdag 19 februari a.s., vanaf 20.00 uur staan koffie en thee klaar. Het programma start om 20.15 uur.

GBSV Chaam; DENK MEE, PRAAT MEE, DOE MEE
Meer info: www.gbsv-chaam.nl


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.