Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Effe Buurten Alphen en Chaam gehele zomer open!!!

Niks moet en alles mag en iedereen kan zichzelf zijn: dat is het uitgangspunt van Effe Buurten. Gewoon even in een andere omgeving zijn met gezellige mensen om je heen, zonder je druk te hoeven maken om de kosten, daar knapt iedereen van op.

Inmiddels weten al veel inwoners van de gemeente Alphen-Chaam, dat Effe Buurten erg gezellig is, je zomaar kunt binnen komen lopen voor een kopje koffie, thee of ranja. Al kom je maar een uurtje, wij vinden het allemaal goed. Zo leer je andere mensen kennen waardoor weer leuke onderlinge contacten ontstaan. Je kunt een potje kaarten, een spelletje doen of gewoon even "buurten". Heb je ergens vragen over zoals b.v. WMO, Maatschappelijk werk, Thuiszorg etc, de gastvrouwen helpen je hier graag bij. Mochten zij er geen antwoord op weten, dan gaan ze dit voor je uitzoeken. Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd, hier kun je tegen een kleine vergoeding aan deelnemen. Heb je zelf een leuk idee wat je graag zou willen doen bij Effe Buurten, geef het door aan de gastvrouwen en zij gaan bekijken of het haalbaar is. In Chaam in het SKAC organiseert Effe Buurten iedere 1e woensdag van de maand om 12.00 uur een lunch. In Alphen organiseert Effe Buurten met medewerking van CC Den Heuvel en bezoekers een lunch iedere laatste woensdag van de maand m.i.v. 25 september. Aan de lunch kun je tegen een kleine vergoeding deelnemen. Men moet zich hier wel voor opgeven. Dit kan tijdens Effe Buurten op dinsdagmiddag of woensdagmorgen. Iedere woensdagochtend om 9.30 uur wordt er vanaf Effe Buurten Alphen een wandeling van ongeveer 1 uur gemaakt. Opgeven hiervoor is niet nodig. 

In Alphen is Effe Buurten in CC Den Heuvel iedere dinsdagmiddag van 13.00-16.00 uur en op woensdagmorgen van 9.00-12.00 uur. Week 32: 6 en 7 augustus staat de koffie,thee en ranja klaar maar zijn er geen gastvrouwen aanwezig.

In Chaam is Effe Buurten in het SKAC, iedere dinsdagmiddag van 13.00-16.00 uur en woensdagmorgen van 9.00-12.00 uur.  Met de 8 van Chaam, 31 juli is Effe Buurten Chaam gesloten.

Dus kom gerust een binnen lopen op één van de locaties. De koffie staat klaar.

Gastvrouwen Effe Buurten Alphen en Chaam

 


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.