OnsAlphenChaam.nl

Inloggen of inschrijven

“De langste polonaise van Alphen” 21 februari

  • 268 weergaven

Carnaval 2020 Willibrordusschool Alphen 

“De langste polonaise van Alphen”

De kinderen, leerkrachten, conciërge, stagiaires, hulpouders,………  ja iedereen van de Willibrordusschool Alphen maakt zich klaar om carnaval 2020 in te zetten op 21 februari a.s.  Enkele jaren waren we getuige van een echte optocht van de schoolkinderen. Dit jaar gaat er een nieuwe activiteit plaatsvinden: “De langste polonaise van Alphen”. Met de kinderen van de groepen 3 t/m 8 gaat er een recordpoging plaatvinden! Spannend en leuk! Dat vraagt om publieke belangstelling en aanmoediging! Vrijdagochtend om 10.15 uur start de polonaise bij Plusmarkt Van Eekelen, richting De Hoogt, door het Grand Café terug maar de Plusmarkt en dan verzamelen bij Moon’s
 & Meis en Oud Blaeu. Daar wordt om ± 11.00 uur bekend gemaakt hoeveel kinderen er in de “langste polonaise van Alphen“ meeliepen! Komt U ook kijken en aanmoedigen! Prins Sooj d’n 1ste en De Borrelnoten zijn er ook bij! Gezellig dus! Van harte aanbevolen!

Namens team Willibrordusschool
 JM

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.