Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Mobiliteitsconsulenten
4 februari 2019

Carnaval en Arriva


Met de bus naar Carnaval in Brabant


De Vastenavend in Krabbegat, de Brakkensliert in ut Kielegat, de Opstoet in Kruikenstad of Dweilen op Dinsdag in Oeteldonk; de bussen in Brabant staan tijdens carnaval klaar voor alle feestvierders!


Wijzigingen in de dienstregeling tijdens Carnaval

Er rijden extra bussen met Carnaval, met name extra nachtritten.  Ook zijn er tijdens carnaval wijzigingen vanwege afsluitingen door Carnavalsoptochten. Plan je reis voor vertrek via onze reisplanner of bekijk hier de dienstregeling van de extra (nacht)ritten in de grote steden:  https://www.arriva.nl/a/carnaval-brabant-2.htm

Koop je e-ticket Carnaval in de voorverkoop voor maar 5,50 euro

Speciaal voor Carnaval is er een e-ticket beschikbaar. Je bestelt dit e-ticket eenvoudig online. https://www.arriva.nl/eticket/d?ticket_type_id=339     Je dagkaartje voor de bus heb je op deze manier altijd op zak via je smartphone! Per reiziger van 12 jaar of ouder mogen 2 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen.  Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis in het OV.