Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Avondvierdaagse Alphen 2019! Wandelen voor KiKa

Avondvierdaagse Alphen 2019!

Wandelen voor KiKa

Stichting Alphen Vooruit en v.v. Viola organiseren dit jaar de 45e avondvierdaagse in Alphen.

Er wordt gewandeld op maandag 17, dinsdag 18, donderdag 20 en vrijdag 21 juni. Op woensdag is er een rustdag

Je kunt 3, 5 of 10 km. wandelen en elke dag kan er gestart worden tussen 18.00 uur en 18.30 uur bij het complex van v.v. Viola aan het Speelveld in Alphen. Om 21.00 uur moet je terug zijn en je kaart(en) inleveren bij de organisatie.

Je kunt je van te voren inschrijven. Je kunt onderstaand formulier gebruiken, maar komende week worden er inschrijfformulieren uitgedeeld aan de kinderen van de basisschool. Ook bij bakkerij Vermeer en slagerij Laurijssen in de Van Leuvenlaan liggen vanaf eind volgende week inschrijfformulieren. Let op: de 10 km. mag zelfstandig worden gelopen vanaf de middelbare school.

Nieuw dit jaar is dat alle afstanden digitaal gelopen kunnen worden met de app route.nl, maar uiteraard ook nog steeds via papier. Test de app gerust al eens thuis. De code voor de routes op maandag zal kort voor het evenement worden verspreid via o.a. de Facebook pagina van stichting Alphen Vooruit. De codes voor de volgende dag ontvangen de deelnemers als de kaart wordt ingeleverd.

Een enveloppe met het formulier en het (gepaste) geld – voorinschrijving € 4,00 per persoon – kun je in de brievenbus doen (niet aanbellen!) bij Marion Willemse, Laan van Echternach 39, Ingrid Bekkers, Zandstraat 5 of Elly Meeuwsen, Goedentijd 16. Niet betaald is niet opgegeven! Inschrijving is ook mogelijk op de 1e avond, maar dan zijn de kosten € 5,00 per persoon.

Als er elke dag met een groepje kinderen een andere begeleider mee loopt (papa, mama, opa of oma, buurvrouw) neem dan een begeleiderskaart voor € 4,00 (aankruisen op het formulier). Dan loopt er niemand ‘illegaal’ mee. Je ontvangt als begeleider geen medaille, maar wel heb je recht op de traktaties gedurende de wandelingen.

Het thema dit jaar is Wandelen voor KiKa. Van iedere deelnemer zal het comité € 1,00 doneren aan de stichting KiKa.

 

Comité Avond4daagse Alphen

 

INSCHRIJFFORMULIER

Naam:

Adres:

Geboortedatum:

Tel.nr.:

Afstand:

Voor de ? keer: 

 

Totaal inschrijfgeld   €

Wilt u een begeleiderskaart? (€ 4,00)                   Begeleiderskaart    O      

Dit graag aankruisen (geen medaille)