Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Afscheid in Het Trefpunt

Vandaag hebben wij als gebruikers van Het Trefpunt afscheid genomen van Marielle Lauwers beheerster van Den Heuvel. 

5 jaar lang konden we bij Marielle terecht met al onze vragen, opmerkingen, suggesties en ideeën. Het kon zo gewoon of zo gek niet zijn en ze stond altijd open voor alles wat we te vertellen of te vragen hadden. 

Maar daar bleef het niet bij. Ze dacht met ons mee en zocht samen met ons naar mogelijkheden. Dit heeft gezorgd voor wederzijds respect en flexibiliteit die nodig is om samen te werken. Want zo voelde het voor ons, als samenwerking. Haar win-win houding maakte het voor ons ook makkelijke te begrijpen als dingen soms niet mogelijk waren of anders liepen dan dat wij hadden gedacht. Als beheerder van Den Heuvel, maar vooral als mens heeft Marielle veel mogelijk gemaakt voor ons als gebruikers. Vandaag hebben wij haar daarvoor bedankt, tijdens een kop koffie met wat lekkers, een dankwoord en een cadeautje. 

Voor Marielle is het tijd voor een andere uitdaging, een nieuw pad. Met haar passie voor paarden is ze een eigen bedrijf gestart en gaat ze als Paard- en Lifestylecoach aan de slag. Op deze manier kan ze o.a. een steentje bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Haar gedrevenheid voor alles wat haar raakt maakt dat wij geloven dat dit een succes gaat worden. 

Wij wensen Marielle heel veel succes met ‘HelpfulHorse’ en met alles wat er in de toekomst zowel zakelijk als privé op haar pad komt!

Alma Patist van Contour de Twern, José van Alderen, Monique Oomen en Mariska van Dun van Het Trefpunt, Juun de Boer van Talent2Work, Marlies Beliën als mobiliteitsconsulente, vraagbaak voor 'OnsAlphenChaam' en begeleidsters bij Vluchtelingenwerk en Inie Heesbeen van MEE West-Brabant. 


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.