MB Coaching

Volledig pakket

Wil jij jouw leefstijl een volledige nieuwe boost geven? Dan is het combi pakket iets voor jou!

Het combi pakket is personal training en online coaching in 1. Je krijgt het volledige pakket van de online coaching. Daarbij kan je kiezen of je 1 of 2x per week personal training wilt. Dit houd dus in dat je of 4 of 8 personal trainingen per maand krijgt. 


Online coaching

- Er wordt een persoonlijk trainingsschema gemaakt. Dit schema wordt gemaakt op basis van jouw doelstelling(en).

- Daarnaast wordt er middels een wetenschappelijke formule jouw kcal behoefte berekend. Ook kan je precies zien hoeveel gram macronutriënten je binnen moet krijgen (koolhydraten, eiwitten en vetten).

-  In de app kan jij precies bijhouden wat jij op een dag eet. In principe kan je alles dus eten als je maar binnen de richtlijnen blijft die er voor worden geschreven. Dit wordt wekelijks ge-update. 

- Je gaat ook iedere week jouw progressie bijhouden in de app.

- Je hebt de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen via de berichten functie in de app. 

-je krijgt toegang tot de gesloten Facebook groep waarin recepten, trainingen, motivatie en nog veel meer wordt gedeeld.

De Personal trainingen:
Je gaat aan de slag met een trainer. Er wordt een training van 60 minuten afgewerkt waarin er oefeningen worden uitgevoerd die stimuleren bij het behalen van jouw doelstelling(en). Jouw doelstelling wordt voorafgaand aan de training doorgesproken met de personal trainer.
Het is mogelijk om zelf een dag en tijd aan te dragen voor de personal training. De training kan worden gegeven bij MTC de Praktijk of aan huis.


Meer informatie
Deel dit bericht!

Meer producten & diensten