Duurzaam Alphen-Chaam

Energie en geld besparen? Nodig een energiecoach uit! (ook in tijden van Corona)

Wilt u geld besparen, meer comfort in de woning én iets goeds doen voor het milieu? Anders gezegd: wilt u uw woning energiezuinig maken? En weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Boek een energiecoach! Sinds 1 juni 2020 staan er wel 15 energiecoaches in de Gemeente Alphen-Chaam voor u klaar. 

Samen met een energiecoach bekijkt u (aan huis of of op afstand) wat er in uw huis verbeterd kan worden. Een goede stap in de richting van een klimaatneutraal Alphen Chaam. Hoe u een coach boekt en hoe hij/zij te werk gaat, leest u hier.

Energiecoach, uw slimme adviseur

Een energiecoach komt bij u thuis. Op basis van dat bezoek, uw behoeftes, uw woning (met eventueel de bouwtekeningen erbij) en uw laatste energie(jaar)nota maakt hij of zij een adviesrapport op maat, speciaal voor uw woning. In dat rapport staat een heleboel: van slimme tips tot grotere investeringen als vloer- of dakisolatie. De coaches berekenen ook wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen en hoe snel u de investering terugverdient. De coaches wijzen u tot slot ook de weg in subsidieland. Kortom: u krijgt handvatten om energie en geld te besparen.

Coach aanvragen

Een coach vraagt u online aan via het aanmeldformulier op de pagina van Duurzaam Alphen Chaam. Dat kost 25 euro. Na uw aanmelding neemt een energiecoach contact met u op om een afspraak te maken.

Vragen

Heeft u vragen? Stel ze gerust via . Ga voor meer informatie naar https://duurzaamalphenchaam.nl/  De energiecoaches komen naar je toe en check altijd even eerst de algemene voorwaarden op de pagina van Duurzaam Alphen Chaam

Meer informatie
Deel dit bericht!