Kleinschalig, liefdevol en altijd dichtbij

Wij doen er alles aan om jullie een fijne kraamtijd te bezorgen.

Voor de gezelligste kraamtijd!

Ben je zwanger en op zoek naar kraamzorg? Van harte gefeliciteerd. Baby’s & Zo Kraamzorg is een bewust kleinschalig kraambureau waar persoonlijke aandacht, rust en geborgenheid centraal staan. Wij zijn een echt familiebedrijf en begrijpen hoe belangrijk en bijzonder de kraamtijd is. Het is bepalend voor de start met jouw baby en het is de bedoeling dat je deze periode als een mooie en warme herinnering de rest van je leven zal bijblijven. Onze kraamverzorgenden werken met veel passie en zullen er alles aan doen om een onvergetelijke en feestelijke kraamtijd te bezorgen. Wij betrekken daarbij graag de andere gezinsleden.

Extra's van onze kraamzorg

Maar we bieden meer dan alleen een onvergetelijke kraamtijd. In de zwangerschap bieden we gratis cursussen aan die op ons kantoor in Ulvenhout worden gegeven. Daarnaast komen we bij jullie thuis om alle wensen voor jullie kraamtijd door te nemen en veel handige tips te geven als voorbereiding op jullie kraamtijd. De intake thuis vinden we belangrijk zodat we een goede match kunnen maken tussen gezin en kraamverzorgende. Onze kraamverzorgenden zijn extra geschoold op de gebieden natuurgericht werken, veiligheid, borstvoeding en de laatste inzichten.

Ons werkgebied

Onze kraamverzorgenden werken uitsluitend in de omgeving van Breda. We werken daarbij samen met alle verloskundigenpraktijken en worden vaak aanbevolen als eerste keuze. Ook zijn wij aangesloten bij Annature. Een samenwerkingsverband tussen verschillende disciplines met als doel om zorg te bieden die naadloos op elkaar is afgestemd. Op onafhankelijke beoordelingswebsite Zorgkaart Nederland scoren we gemiddeld een 9.4. We zijn ontzettend trots op de resultaten en zetten ons iedere dag in om onze kraamzorg te verbeteren.

Ervaringen

Door de kraamzorg van Baby’s & Zo hebben wij een zeer fijne en onvergetelijke kraamweek gehad! Door de kleinschaligheid van de organisatie ervaarden wij persoonlijk contact en een prettige communicatie. De kraamverzorgenden hebben ons heerlijk in de watten gelegd.
Baby Anne
Breda, Haagse Beemden

Met liefde voor ons vak en personal touch maken wij het verschil

Meld je direct aan voor onze kraamzorg. Wij kijken er nu al naar uit om voor jullie te mogen zorgen. Voel je bij ons thuis, jij bent van harte welkom!