BOUWERS COLLECTIEF

Het Bouwers Collectief is een jonge vereniging voor en door carnavalswagenbouwers, opgericht op 31 augustus 2001. Deze vereniging bestaat dus inmiddels al vele jaren en heeft als doel het stimuleren van het bouwen van carnavals wagens in de regio Alphen, Baarle-Nassau, Chaam, Galder, Strijbeek en Ulicoten. De vereniging is opgericht uit de toch al goede verhoudingen tussen diverse bouwgroepen uit deze regio. Om de krachten zo optimaal mogelijk te bundelen is de keuze gevallen op het starten van een echte vereniging.

Waarom?

De belangrijkste beweegredenen zijn het goedkoper maken van het bouwen van carnavalswagens door middel van het gezamenlijk inkopen van materialen en de kennisoverdracht van de “oudere” naar de “jongere” bouwers. Daarnaast worden er jaarlijks het evenementen georganiseerd zoals ‘Alphen aan de Mart” & ‘Sounds Like Madness’ georganiseerd om geld in te zamelen voor de desbetreffende groepen.

GEZOCHT: ECHTE BOUWERS!

WORD NU LID EN ONTVANG EEN GRATIS STARTERSKIT

Om de jongere bouwers van de basisscholen in de regio te stimuleren om te starten met het bouwen van een carnavalswagen is de ‘starterskit’ in het leven geroepen. Deze starterskit word gepromoot met de actie “Gezocht: echte bouwers!”. Wanneer deze doelgroep lid word van het Bouwers Collectief krijgen ze een pakket (t.w.v. 100 euro!) van materialen waardoor zij gelijk aan de slag kunnen.

MEER INFO
HET BESTUUR

ONZE SPONSOREN

jac-reijns

van-boxtel-reclame

jumbo

BART EN KATJA DE BRESSER

dircken-partners

bram-roovers

SOCIAL WALL