Menu

Uitgelicht:

Stiltewandeling zondag 4 februari

Coen van Broekhoven (Coen van Broekhoven | Meer Spirit Life Coaching)
1 februari 2018 , 553x gelezen

Zondag 4 februari organiseer ik een bijzondere wandeling in de prachtig Stille natuur in bosgebied de Strijbeekse Heide, omgeving Breda. 

Die jou oplevert:

  • Minder piekeren, meer rust in je hoofd.
  • Minder stress, meer ontspanning.
  • Energieker voelen. 
  • In verbinding zijn met je gevoel. 
  • Inzicht in wat belangrijk is voor jou om te kunnen genieten van je leven.


Wat houdt een stiltewandeling in?

We gaan wandelen in stilte door een prachtig stuk natuur. De wandeling duurt in totaal anderhalf uur, inclusief inleiding en evaluatie. Halverwege staan we letterlijk stil op een mooie plek. Als we terugzijn is er ruimte voor het delen van jouw bevindingen. Dit is niet verplicht. Tot slot drinken we nog een koffie of thee. Ook dit is niet verplicht.

Ben je echt de hele wandeling stil tijdens de wandeling? 

Ja :) En het goede nieuws is: je went supersnel aan de stilte tijdens het wandelen. Zo vaak zeggen deelnemers vooraf dat ze niet weten of het ze gaat lukken om stil te zijn. En achteraf dat het als vanzelf ging. Langere tijd stil zijn en wandelen heeft een zeer ontspannend effect op je lichaam en geest.

Wat maakt deze stiltewandeling uniek?

Mijn unieke invulling van de wandeling bevordert bewustwording. Iedere wandeling staat altijd in het teken van een thema. Dit thema schept het kader waarbinnen jij inzichten opdoet tijdens de wandeling, waarbij de natuur je ondersteunt. Die inzichten neem je na afloop mee naar huis en zorgen voor groei en ontwikkeling. Het thema van deze wandeling is:

´Ontdekken wat voor jou belangrijk is in 2018, om te genieten van je leven´.

Zondag 4 februari 2018 van 9.30 tot 11.00 uur. Vanaf de parkeerplaats van ´het Smokkelaartje´ in Strijbeek (omgeving Breda). Kosten: slechts 10 euro.


Wil je mee?    Klik dan hier en geef je op.


Hartelijke Groet,

Coen van Broekhoven

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »