Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Den Heuvel is centraal gelegen aan het Binckplein in Alphen, omgeven door gezellige terrassen en restaurants. Het fungeert als cultureel centrum binnen de gemeente Alphen-Chaam. Zowel verenigingen, stichtingen, bedrijven als particulieren kunnen bij deze ontmoetingsplek voor de meest uiteenlopende gelegenheden terecht. Hierbij kunt u denken aan vergaderingen, optredens, repetities, bijeenkomsten, seminars en nog veel meer.

Groepen en organisaties

Uniek cultureel centrum in het hart van Alphen
Nieuw Alphens Theater (NAT) is onderdeel van het in 1952 opgerichte toneel vereniging ALTA. NAT bestaat uit een Toneelgroep & een Musicalgroep. De Toneelgroep speelt van af 2013 mogelijk elk jaar een klucht/komedie - De Musical groep is in Januari 2018 gestart met de Jongeren Musical KOOKPUNT die uitgevoerd zal worden in herfst vakantie oktober 2018.
Graag heten wij u welkom en nodigen wij u uit om met ons op dinsdagavond gedurende de maanden September tot Mei met ons gezellig mee te bridgen. Wij spelen in 2 lijnen en hebben nog plaats voor u en uw bridgepartner. Mocht u op zoek zijn naar een bridgepartner dan kunt u zich ook bij ons melden en proberen wij in contact te brengen met iemand die ook een bridgepartner zoekt.
De gemeente Alphen-Chaam doet dit jaar mee als ‘keuken’ in het kader van “We are Food”. Dit initiatief is ontwikkeld door de Provincie Noord-Brabant nadat zij verkozen werd tot Europese regio van de gastronomie. Onder de noemer “We Are Food” richt de Provincie zich dit jaar op extra aandacht voor gezond, eerlijk en duurzaam voedsel. En wij doen natuurlijk mee!

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.