OnsAlphenChaam.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Den Heuvel is centraal gelegen aan het Binckplein in Alphen, omgeven door gezellige terrassen en restaurants. Het fungeert als cultureel centrum binnen de gemeente Alphen-Chaam. Zowel verenigingen, stichtingen, bedrijven als particulieren kunnen bij deze ontmoetingsplek voor de meest uiteenlopende gelegenheden terecht. Hierbij kunt u denken aan vergaderingen, optredens, repetities, bijeenkomsten, seminars en nog veel meer.
  De Bibliotheek Alphen-Chaam is een zelfstandige bibliotheek. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vrijwilligers. De Bibliotheek verzorgt de uitlening van boeken en andere media in de bibliotheek in Chaam en het servicepunt in Galder.
  Sinds de oprichting van het Ontmoetingcentrum de Leeuwerik in 1970 wordt het aangestuurd door een stichtingsbestuur. Het stichtingsbestuur is door de jaren heen veelvuldig van samenstelling veranderd. Met de bouw van het nieuwe pand, doet ook een nieuw bestuur zijn intrede. Het nieuwe bestuur bestaat uit vijf personen, met allen een verschillende bijdrage aan het stichtingsbestuur. Zo zorgt het bestuur voor de aanwezige faciliteiten, beheer van de sporthal, de financiƫn en natuurlijk in samenspraak met de beheerder organiseert het evenementen en gebruiker overleggen. Openheid van zaken en een luisterend oor, dat is wat het bestuur als speerpunten ziet voor de komende jaren. De nieuwe Leeuwerik moet een thuis zijn voor de inwoners van Galder, Strijbeek en Meersel-Dreef. Door veelvuldig met de gebruikers te communiceren over de goede en niet goede punten proberen we de Leeuwerik maximaal te benutten. Hier onder vindt u de samenstelling van het huidige bestuur met de contactgegevens.
  Sportcentrum Alphen is een nieuw centrum voor gemotiveerden die vooruit willen met de laatste apparatuur.
  • 1
  • 2
  1 van 2
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.