Menu
Terug

Nieuws:

INFORMATIEAVOND Willibrordusschool woensdag 28 februari 2018 in Alphen

Jan Mathijssen , (Willibrordusschool Alphen )
11 februari 2018 , 36x gelezen

Het ene kind van drie jaar is er helemaal klaar voor en het andere kind moet er nog niet aan denken … de basisschool. Voor de ouders van deze kinderen geldt vaak hetzelfde, enerzijds willen ze hun kind nog lekker thuishouden maar anderzijds kan het naar schoolgaan van de kinderen ook andere mogelijkheden bieden. Hoe dan ook, het moment van starten op de basisschool komt voor een aantal kinderen en hun ouders snel dichterbij.

Het team van de Willibrordusschool, vindt het in ieder geval fijn als u bij het maken van de juiste keuze voor uw kind, kiest voor onze school. Het betreft dus ouders waarvan hun kind binnenkort of volgend schooljaar 4 jaar wordt.

Langs deze weg nodigen wij u, als mogelijk toekomstige ouder, graag uit voor onze jaarlijkse informatieavond. Deze kennismaking met onze school vindt plaats op woensdag 28 februari a.s. en duurt van 19.30 uur tot circa 21.00 uur.

Tijdens deze avond bieden wij u de gelegenheid om kennis te maken met het hedendaagse basisonderwijs in het algemeen en met de Willibrordusschool in het bijzonder.

Bij aanvang van de  informatieavond zal de koffie en thee voor u klaarstaan in de gemeenschappelijke ruimte van onze school. Aansluitend wordt een en ander verteld door de directie over het onderwijs dat onze leerlingen krijgen aangeboden en de koers die momenteel wordt gevaren. Uw inbreng wordt hierbij natuurlijk op prijs gesteld.

Gedurende een rondleiding door het schoolgebouw ontvangt u verdere  informatie over de school, de overige participanten binnen ons gebouw en kunt u zien waar de kinderen van de toekomst zich gedurende een schooldag zoal mee bezighouden.

Om enigszins te weten hoeveel mensen wij mogen verwachten stellen we het op prijs als u zich voor deze avond aanmeldt. U kunt dit doen door een mail te sturen naar info.willibrordus@hetgroenelint.nl Mocht u op woensdag 28 februari a.s. verhinderd zijn dan kunt u benodigde informatie en een eventueel aanmeldingsformulier ophalen in het kantoor van de directeur, Michael van Beurden. U kunt hiervoor telefonisch 013-5081377 of per e-mail michaelvanbeurden@hetgroenelint.nl een afspraak maken.

Reacties