Menu

Kleinschalige kinderopvang in een huislijke, landelijke omgeving.

Terover 28, Alphen, Nederland

0620562236
judithvinken@hotmail.com
reuverkids.nl

ReuverKids is een kleinschalige kinderopvang in een huislijke, landelijke omgeving. Als gastouder bied ik betaalbare, professionele kinderopvang aan bij ons thuis op de boerderij. Er is hier volop ruimte, zowel binnen als buiten, om lekker te spelen, ravotten en ontdekken. Heerlijk samen plezier maken en actief bezig zijn. Maar ook lekker de rust en de ruimte om te relaxen of bijvoorbeeld creatief bezig te zijn. Ook met dieren knuffelen of verzorgen, behoort tot de mogelijkheden. Er is van alles te beleven hier op 'de Reuver'! 

Ik zal me even kort voorstellen: Mijn naam is Judith Leijten en ik woon samen met mijn man Jean-Pierre en onze dochter Lieke van 7 jaar, op de boerderij in het mooie buitengebied ('de Reuver') van Alphen. Ik ben al ruim 18 jaar werkzaam in de zorg en heb een verzorgende en verpleegkundige achtergrond. 

Het mooie om met kinderen te werken vind ik hun enthousiasme en de natuurlijke behoeften van kinderen om te willen ontdekken, leren en beleven. Het is zo mooi om de ontwikkeling van een kind mee te maken en het kind hierin te begeleiden en ondersteunen. Samen de wereld ontdekken, genieten van nieuwe uitdagingen en plezier maken. Wat ik erg fijn vind, is de kleinschalige manier van opvang en begeleiding bieden. Ik kan in een huislijke en gemoedelijke sfeer met de kinderen bezig zijn en heb de mogelijkheid om de kinderen persoonlijke aandacht te geven, zodat het kind centraal staat. Ieder kind is uniek, heeft zijn eigen behoeften en moet zichzelf kunnen zijn. In deze veilige, vertrouwde en overzichtelijke omgeving kan dat.  

Mocht je geïnteresseerd zijn of wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op.                                                           Dit kan via judithvinken@hotmail.com of via telefoonnummer 0620562236.

Judith Leijten, gastouder                                                                   "ReuverKids Kinderopvang"

 


Laatste berichten

Er is nog plaats bij ReuverKids Kinderopvang!

Er is nog plaats bij ReuverKids Kinderopvang!

Judith Leijten (ReuverKids Kinderopvang) 7 september 2017

Er is nog plaats bij ReuverKids kinderopvang! ReuverKids is een kleinschalige kinderopvang in een huislijke, landelijke omgeving. Als gastouder bied ik betaalbare, professionele kinderopvang aan bij ons thuis...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van ReuverKids Kinderopvang »