Menu

RCN vakantiepark de Flaasbloem

Flaasdijk 1, Chaam

0161491654
nederend@rcn.nl
rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/brabant/rcn-de-flaasbloem

RCN de Flaasbloem was ooit een groot bosgebied. Er valt op het Brabantse vakantiepark dus altijd genoeg te wandelen en te ontdekken. Ook nu nog ruik je er hars en dennennaalden en zie je regelmatig een eekhoorn wegschieten. Nieuw in 2017 is een prachtig recreatiemeer van 2 hectare aan de rand van het park. Compleet met ligweide en strand, een 3-dubbele glijbaan en een 42 meter lange spectaculaire glijbaan en een mooie waterspeeltuin. De ultieme strandbeleving in de bossen van Brabant.

Er is keuze uit gewone kampeerplaatsen, camperplaatsen, kampeerplaatsen met prive sanitair, of plaatsen met een eigen boomhut. Je kunt ook kiezen voor een kampeerplaats middenin de natuur op de Wildenberg. Hier kun je je tent neerzetten waar je wilt op een natuurlijk terrein van 10 hectare. Compleet met Finse barbecue kota en sauna. Of ervaar het echte glamping en huur een sfeervolle Finse lodge of één van de stoere Tentlodges.

Bungalows zijn te huur voor gezelschappen van vier tot acht personen. Het grootste type is geschikt voor twee gezinnen. Er zijn ook bungalows voor rolstoelgebruikers. Rondom het centraal gelegen visven bevinden zich ruime, luxe 4-kamerchalets, twee van deze chalets hebben een terras direct aan het water.

Nieuw in 2017 zijn de 6-persoons Finse Waterlodges. Direct gelegen aan ons nieuwe recreatiemeer 't Smokkelstrand liggen ze op unieke plekken en hebben een schitterend uitzicht. Vanaf de veranda kijk je zo uit over het meer.

Op het terrein zijn een visvijver met een speciale steiger voor mindervaliden en een recreatiebeek. Er rijdt een kindertrein over de camping, dierenweide, winkel, sportveld, tennisbaan, frisbee parcours, theater, overdekt zwembad en het centrale plein. Er is volop animatie voor alle leeftijden, ook in het voor- en naseizoen is er in de weekeinden animatie.

Laatste berichten

Prachtige fietstocht vanaf de Flaasbloem

Edward Nederend (RCN vakantiepark de Flaasbloem) 31 mei 2017

PERSBERICHT RCN Vakantieparken viert 65-jarig bestaan ‘samen’ Maarn, 30 mei 2017 – RCN Vakantieparken viert dit jaar zijn 65-jarig jubileum. De organisatie met zeventien vakantieparken in Nederland en Frankrijk, gaat dit geheel in eigen stijl vieren. Zo nodigt de organisatie in december 2017 eenzame senioren uit voor een gratis verwenmidweek op drie van...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van RCN vakantiepark de Flaasbloem »