Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Het openluchttheater het NatuurPodium is een open podium met een totaalbeleving van kunst, cultuur en leisure in de natuur ne maakt verbinding met het culturele, toeristische en recreatieve aanbod in de regio maar ook met educatie en natuur.

Wat is er bijvoorbeeld allemaal mogelijk: denk aan een ontmoetingsplaats van kunstenaars en exposities, lezingen over de natuur, geschiedenis of po√ęzie, een muziek-, dans-, theater- of kindervoorstelling, een kunstfair of een markt met streekproducten, een expositie met beeldende kunst, workshops voor scholen, natuureducatie of een sportieve activiteit in de natuur zoals wandelen in het bos waarbij het NatuurPodium een mooi startpunt is.

Kortom veel mogelijkheden voor een totale beleving!

Vijf Eiken 5, Rijen


hetnatuurpodium.nl/

Het belangrijkste doel van Het NatuurPodium is om het bestaande kunst-, culturele en leisure aanbod binnen de regio te versterken en verbreden en om de driehoek Tilburg – Breda – Belgische grens meer bekendheid en aantrekkingskracht te geven voor bewoners, ondernemers en toeristen.

Laatste berichten

Pop-up theaterevenement Ratatouille II

Chantal van der Arend (Openluchttheater Het NatuurPodium) 23 mei 2018

Op zondag 10 juni as. met Rijen Ruikt vindt de 2e editie van pop-up theaterevenement Ratatouille II plaats. Een dag vol met kinderactiviteiten en theater-, dans- en muziekoptredens. Met o.a. kindervoorstelling De prinses, de Proeftuin van Het Kunstpodium en de muzikale afsluiting Katrien zingt Janis Ian. En optredens van Jeugdkoor MM-Kidzz, Wilma van der Draaij (Muziekschool Plus), Het...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Openluchttheater Het NatuurPodium »