Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Ophaaldag oude metalen zaterdag 6 april a.s. V.&V. Alphen

Jan Mathijssen, (Muziekvereniging Vlijt en Volharding Alphen)
14 maart 2019 , 18x gelezen

Wij halen oude metalen bij u op, op zaterdag 6 april a.s.! Zowel in de bebouwde kom als in het buitengebied, particulier of bedrijf. U kunt zich aanmelden als ophaaladres en contact opnemen met ons door een e-mail te sturen aan acties@vlijtenvolhardingalphen.nl of tel Jos .v Dijk 06-53745308 

Zaterdag 6 april a.s. mag u ook zelf de materialen komen brengen. De container staat op het terrein van Roelama aan de Sint Jansstraat 1, bij de oud-papiercontainer. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u daar oude metalen inleveren.

Vanuit de regio worden wij ook steeds meer benaderd. We proberen ook deze adressen die ochtend te bezoeken. De gelegenheid om zelf oude metalen te brengen staat ook voor u open. Op deze ophaal zaterdag wel zeker omdat dan mensen van Vlijt en Volharding klaar staan om uw oude metalen in ontvangst te nemen bij bovengenoemde losplaats.

Wij rekenen er op dat velen de overtollige oude metalen die zaterdagochtend zullen brengen of op laten halen! Ga op zoek in de garage, berging, schuur, stal, in de tuin, op het erf etc. Er ligt vast wel iets wat eigenlijk allang weg kan. Aanmelden kan vanaf nu. Wij hopen op uw medewerking en danken u bij voorbaat. (Kleine, oude metalen, ook accu's  kunnen elke zaterdag ingeleverd worden tussen 10.00 – 11.30 uur; locatie Roelama, bij de papiercontainer, Sint Janstraat 1, Alphen)

Reacties