Menu

Nieuws:

Majorettes bij open dag Gymzaal Alphen

Jan Mathijssen, (Muziekvereniging Vlijt en Volharding Alphen)
14 juni 2018 , 14x gelezen

Zondag 24 juni a.s. is het open dag bij de nieuwe gymzaal, bij de basisschool in Alphen.  Kinderen van de Willibrordusschool krijgen er gymles o.l.v. meester Bernhard. Bernhard van der Zwet is ook de Sport-Coach van de ABG gemeenten in Alphen en is de drijvende kracht bij de organisatie van deze open dag gymzaal Alphen. Hij heeft de hulp van de gemeente Alphen-Chaam, de basisschool en de verenigingen, clubs die ook gebruik maken van de gymzaal. 

Majorettes van Vlijt en Volharding maken ook gebruik van de gymzaal. Naast de repetities in CC Den Heuvel is er op maandagavond een tijd gereserveerd in de gymzaal voor wedstrijd-majorettes. Zondag 24 juni zijn de majorettes dan ook aanwezig bij de open dag en verzorgen enkele shows (± 12.00 uur). Daarnaast geven instructrices en leden van de werkgroep uitleg over het majorette-gebeuren bij onze vereniging. Er zijn extra majorette-batons (de stokjes) aanwezig om zelf eens te proberen! Ook de Pom-poms zijn er; samen heb je zo een dansje ingestudeerd! Vindt je het leuk om te doen, meldt je dan aan via de werkgroep of instructrices voor enkele proeflessen. Bekijk ook onze website www.vlijtenvolhardingalphen.nl

Graag tot zondag a.s.. open dag gymzaal Alphen, Van Gaverenlaan 10B, Alphen. Auto’s parkeren op het evenemententerrein, fietsen op het schoolplein in de fietsenstalling. Tijd van 10.00 tot 14.00 uur; vrije inloop. Van harte aanbevolen.

Namens werkgroep majorettes. JM

Reacties