Menu

Nieuws:

Inzamelingsdag oude metalen 6 oktober V.&.V.

Jan Mathijssen, (Muziekvereniging Vlijt en Volharding Alphen)
22 september 2018 , 133x gelezen

Wij halen oude metalen bij u op, op zaterdag 6 oktober  a.s.! Zowel in de bebouwde kom als in het buitengebied, particulier of bedrijf. U kunt zich aanmelden als ophaaladres en  contact opnemen met met ons via e-mail aan acties@vlijtenvolhardingalphen.nl Zaterdag 6 oktober mag u ook zelf de materialen komen brengen. De container staat op het terrein van Roelama aan de Sint Janstraat 1, bij de oud-papiercontainer. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u daar oude metalen inleveren.

Vanuit de regio worden wij ook steeds meer benaderd. We proberen ook deze adressen die ochtend te bezoeken. We zijn elke keer actief in Baarle-Nassau, Ulicoten, Chaam, Riel. De gelegenheid om zelf oude metalen te brengen staat ook voor u open. Op deze ophaal zaterdag wel zeker omdat dan mensen van Vlijt en Volharding klaar staan om uw oude metalen in ontvangst te nemen bij bovengenoemde losplaats.

Wij rekenen er op dat velen de overtollige oude metalen die zaterdagochtend zullen brengen of op laten halen! Ga op zoek in de garage, berging, schuur, stal, in de tuin, op het erf etc. Er ligt vast wel iets wat eigenlijk allang weg kan. Aanmelden kan vanaf nu. Wij hopen op uw medewerking en danken u bij voorbaat. (Kleine, oude metalen kunnen ook elke zaterdag ingeleverd worden tussen 10.00 – 11.30 uur; locatie Roelama, bij de papiercontainer, Sint Janstraat 1, Alphen)

Reacties