Menu

Bij Effe Buurten is iedereen welkom!
Mensen van verschillende leeftijden en achtergronden kunnen elkaar op een sfeervolle plek ontmoeten en inspireren.
Er is vrije inloop, je kunt gaan en staan wanneer je wilt, en er is gratis koffie, thee en ranja.

Heuvelstraat 5, Alphen-Chaam


maandag gesloten
dinsdag 13:00 - 16:00
woensdag 09:00 - 12:00
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten
U bent op deze dagen op beide locaties welkom.

Effe Buurten: een warm welkom voor iedereen!

Niks moet, alles mag en iedereen kan zichzelf zijn. Dat is het uitgangspunt van Effe Buurten. Gewoon even in een andere omgeving zijn met gezellige mensen om je heen, zonder je druk te maken om de kosten, daar knapt iedereen van op.

Dit is vanaf half februari mogelijk voor alle inwoners van Alphen-Chaam. Mensen van verschillende leeftijden en achtergronden kunnen elkaar op een sfeervolle plek ontmoeten en inspireren. Wat er dan gebeurt? Dat zien we vanzelf! Sommigen komen alleen kletsen, anderen hebben misschien hele creatieve ideeën om met elkaar iets te doen. Er is van alles mogelijk. De gemeente ondersteunt dit project met deskundige, hartelijke begeleiders en er is ook een 'Effe Buurten potje' voor de door jouzelf bedachte activiteiten.

Vanaf 14 februari 2017 kan iedereen uit Alphen-Chaam op twee dagen langskomen in de gezellige foyer van Den Heuvel en van het SKAC. Op beide locaties op dinsdag tussen 13.00 en 16.00 uur en op woensdag tussen 09.00 en 12.00 uur is iedereen welkom. Er is vrije inloop, je kunt gaan en staan wanneer je wilt, en er is gratis koffie, thee en ranja.


Laatste berichten

Kaarten maken bij Effe Buurten in Alphen en Chaam

Kaarten maken bij Effe Buurten in Alphen en Chaam

Wilma Backx-Bogers (Effe Buurten) 21 februari 2018

Kom gezellig bij Effe Buurten in CC Den Heuvel in Alphen of het SKAC in Chaam. Op dinsdag 27 februari van 13.00-16.00 uur en woensdag 28 februari van 9.00-12.00 uur kun je creatief bezig zijn. Dan heb je de...

Lees verder
1000 e Bezoeker bij Effe Buurten in Alphen

1000 e Bezoeker bij Effe Buurten in Alphen

Wilma Backx-Bogers (Effe Buurten) 29 januari 2018

Effe Buurten is in 1 jaar tijd al een echt begrip in Alphen en Chaam geworden! Veel inwoners van onze Gemeente hebben de weg hier naartoe al gevonden. En genieten van een praatje, een advies, een spelletje doen, weer...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Effe Buurten »