Menu

Uniek cultureel centrum in het hart van Alphen

Heuvelstraat 5, Alphen

0135081608
denheuvel.org

Cultureel Centrum Den Heuvel is de ontmoetingsplek voor de inwoners uit Alphen en omstreken. 

Zowel verenigingen, stichtingen, bedrijven als particulieren kunnen bij Den Heuvel voor de meest uiteenlopende gelegenheden terecht. Hierbij kunt u denken aan vergaderingen, optredens, repetities, bijeenkomsten, seminars en nog veel meer.

Niet alleen om elkaar te ontmoeten maar ook voor verschillende activiteiten en voorzieningen bent u bij ons aan het goede adres. Op het gebied van cultuur en ontspanning hebben we een uitgebreid aanbod, o.a. door ons Theaterprogramma. Wat betreft de voorzieningen vindt u bij ons bijvoorbeeld het spreekuur van maatschappelijk werk, vluchtelingenwerk en ook het Trefpunt is bij ons gevestigd. 

Loop eens binnen, kom biljarten, een boek lenen uit onze uitgebreide collectie, genieten van een praatje, een kopje koffie of..... tja, teveel om op te noemen, kom gewoons eens gezellig langs!

Laatste berichten

Expositie SigiArt "De Kunst Overwinnen"

Den Heuvel (Den Heuvel) 18 september 2018

SigiArt exposeert van 21 september tot 26 oktober Cultureel Centrum Den Heuvel, "de huiskamer van Alphen" biedt nu ook kunstenaars een plek om hun werken te exposeren. Geheel in lijn met de Cittaslow gedachte "je hoeft niet ver te gaan om mooie dingen te zien, dat kan gewoon in onze gemeente". Graag laten we de gemeenschap hiervan meegenieten en zijn trots dat we op 21...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Den Heuvel »