Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Zonnebloem Alphen zoekt bestuursleden

18 april 2019

De  Zonnebloemafdeling van Alphen is op zoek naar nieuwe bestuursleden: bij voorkeur mensen die vanuit hun achtergrond of beroep bestuurlijke kennis of  vaardigheden beschikken. Deze kennis als vrijwilliger in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking. Bestuursleden ondersteunen de vrijwilligers die in de afdeling actief zijn. Ook co√∂rdineren zij diverse activiteiten en geven vorm aan het vernieuwde beleid van de Zonnebloem.

Mooie momenten

Vrijwilligers van de Zonnebloem zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke  beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat zij ook voor zover mogelijk van het leven kunnen genieten.  Daarom denken we altijd  in oplossingen als gasten denken dat het voor hun niet mogelijk is om aan activiteiten mee te doen. Wij hebben de ondersteuning van verpleegkundigen en verzorgenden. De Zonnebloem van Alphen heeft ieder jaar een nieuw programma o.a. picknick, spelletjesmiddag, bezoek aan tuincentra, bus uitstapje ( met rolstoelbus) toneelvoorstelling en muziekmiddagen. De Zonnebloem maakt deze uitstapjes mogelijk met behulp van vrijwilligers.

Voldoening

Wij zijn speciaal op zoek naar een bestuurslid die het secretariaat gaat beheren en een bestuurslid voor het organiseren van activiteiten. Als u geen ervaring heeft is het altijd mogelijk om ondersteuning te krijgen vanuit het Nationaal bureau in Breda. Vrijwilliger zijn bij de Zonnebloem geeft veel voldoening. Onze afdeling heeft 78 gasten en 30 vrijwilligers.

Bent u diegene die ons wil versterken meldt u zich dan bij Tonny van de Heijning de voorzitter van de afdeling.

 of per telefoon 0135081874


Deel dit bericht!