Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

2018 2017 2016 2014
Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Nog twee weken te gaan! Dan 2 uitvoeringen van "Rondwandelingt door de Efteling!" Vrijdag 26 oktober 20.00 uur en zondag 28 oktober 14.00 uur.. Koop uw kaarten nu het nog kan! 7 euro p.p. Verkrijgbaar bij Slagerij Laurijssen, Plus Van Eekelen en vrijdagavond vanaf 21.00 uur bij CC Den Heuvel tijdens onze repetitieavond. Ben erbij en geniet alvast van deze trailer, gemaakt door Danny!
Het solo werk voor klarinet ' Viktor's Tale' gespeeld door Joline Verhoeven i.s.m. Vlijt en Volharding Alphen bij haar geslaagde D examen, vrijdag 1 juni j.l.
Vrijdag 18 mei was er een veel belovende doorlooprepetitie voor het D examen klarinet van Joline Verhoeven. Samen het harmonieorkest doet zij vrijdag 1 juni a.s. D-examen in CC Den Heuvel te Alphen. De examencommissie komt daarvoor naar Alphen. Joline speelt etudes, in een kwartet en samen met de harmonie! De repetitie 18 mei j.l. verliep goed en leverde ook weer enkele laatste aandachtspuntjes op! Nog twee weken te gaan en dan zien we u ook graag bij dit openbaar examen-concert!
Een wandeling van ca. 6 km vanaf Galder/ knooppunt rondom de Galderse Meren en terug en maak kennis de prachtige omgeving waar je normaal niet komt. http://www.galder-strijbeek.nl/NatuurRecreatie/Recreeren/Galdersemeren.aspx
Freerunnen is een indrukwekkende sport vol dynamiek, fysieke en mentale uitdagingen. Bij freerunnen is het de bedoeling om je zo creatief mogelijk door in omgeving te bewegen. Dit leren wij onze leerlingen aan op een veilige manier in de gymzaal in Alphen. Wil jij ook leren freerunnen? Bekijk onze website voor meer informatie: http://www.aquilamovement.com/
Mini Struivenconcert zaterdag 3 februari 2018 in Grand Café De Hoogt in Alphen. Opleidingsorkest, Bandtime , Slagtime en majorettes van Vlijt en Volharding!
Pagina's (1): 1