Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Verrassend samenspel tijdens kerstconcert op 15 december 2019 in Grand Café De Hoogt in Alphen.Kamerkoor Terpander uit Baarle-Nassau en de slagwerkers van Slagtime en de slagwerkgroep van muziekvereniging Vlijt & Volharding uit Alphen zijn al een paar maanden druk aan het repeteren voor hun gezamenlijke Kerstconcert.

Een kamerkoor samen met slagwerkers? Ja inderdaad. Een verrassende combinatie. Slagwerkdirigent Geert-Jan van Hest kwam ruim een half jaar geleden met dit idee. Zullen we samen een kerstconcert geven? Dirigent Hans Bervoets van Kamerkoor Terpander nam samen met het koor deze uitnodiging aan. Want deze combinatie ligt natuurlijk niet voor de hand, maar is wel heel leuk om te realiseren.

De slagwerkers zullen iedereen laten genieten van ritmische en melodische kerstklanken, de koorleden van Kamerkoor Terpander zingen a capella  over Maria, De engel Gabriel en het Kindeke in de kribbe. Maar natuurlijk maken beide groepen ook samen muziek.

Vier nummers zijn ingestudeerd om samen uit te voeren.  Wij zijn zeer benieuwd hoe dit samen zal klinken. Op  zondagochtend 15 december a.s. kunnen we het horen. Ons concert in Grand Café De Hoogt, Willibrordstraat 1 in Alphen begint om 11:00 uur. U bent allemaal van harte welkom om te komen kijken, luisteren, genieten maar zeker ook om alvast in een muzikale kerststemming te komen.  

De entree is gratis.

Kortom laat u muzikaal verrassen op zondagochtend 15 december a.s.

 Kamerkoor Terpander en Slagtime en Slagwerkgroep van Muziekvereniging Vlijt & Volharding Alphen 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.