OnsAlphenChaam.nl

Inloggen of inschrijven

Thema avond WMO

  • 107 weergaven


De Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) moet ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en meedoen in de samenleving. 

Als dat niet lukt zonder hulp, dan zoekt de gemeente samen met u naar een oplossing. 

De gemeente helpt als u ondersteuning nodig heeft bij het dagelijks leven. De gemeente bekijkt met u welke hulp u nodig heeft en hoe we dat het beste kunnen regelen. De clientondersteuner van de KBO kunt u vragen om u te helpen of aanwezig te zijn bij de gesprekken met de WMO medewerker.

We hebben medewerkers van de afdeling WMO van de gemeente uitgenodigd om ons te informeren over de werkwijze van het aanvragen van een WMO voorziening.

Ook de clientondersteuner van de KBO zal vanavond aanwezig zijn.

Als U vragen heeft over de hulp en ondersteuning die de gemeente kan bieden om ervoor te zorgen dat U voldoende hulp krijgt om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen, dan kunt u op deze avond Uw vragen stellen.

 

De avond is bedoeld voor KBO leden, uw kinderen, mantelzorgers en alle andere belangstellenden. We willen speciaal aandacht vragen voor de mogelijkheid uw kind(eren) mee te nemen. Dan is het voor u nadien gemakkelijker om hierover met elkaar te praten !

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden en de koffie staat klaar!

 

Deze avond vindt plaats op woensdag 22 januari 2020 in de Belhamel en 

zal om 19.30 uur beginnen.

Willen graag dat u zich aanmeldt voor deze avond dooreen  E-mail te sturen naar: . Met vermelding van uw naam en adres en met hoeveel personen u komt.

 

Vriendelijke groet,

 Bestuur KBO Alphen

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.